15
15 momente cheie
din viata SmartBill
Fiecare intalnire, fiecare punct de cotitura, fiecare obiectiv atins ne-au adus azi aici unde suntem, asa cum ne cunoasteti.
2007
Lansare SmartBill
SmartBill se naste din nimic altceva decat munca si creativitatea unei echipe de 3 tineri, Ioana, Radu si Mircea, cu 0 experienta si 0 finante. Dupa multe nopti nedormite, Ioana si Radu termina de codat prima versiune a unui programel care urmarea sa emita facturi si chitante, programel pe care am ales sa-l numim SmartBill.
2008
Lider pe piata softurilor de facturare
La niciun an de viata, cu pasi hotarati, SmartBill devine lider pe piata programelor de facturare si este desemnat de Conta.ro drept "Cel mai bun software de facturare din Romania".
2009
Am depasit 100.000 de euro cifra de afaceri
Depasirea acestui prag este semnul ca suntem pe calea cea buna si Bill are potential sa creasca frumos.
2010
Lansare SmartBill Gestiune
Cel mai prietenos program de Facturare devine cel mai prietenos program de Facturare si Gestiune, iar ideea unui ecosistem in care fiecare afacere isi poate gasi locul incepe incet incet sa prinda contur.
2011
Are loc prima intalnire cu viitorii nostri investitori Radu Georgescu si Marius Ghenea
Aceasta intalnire reprezinta inceputul unei colaborari care schimba evolutia ulterioara a companiei.
2012
Deschidem birou in Bucuresti
Ca urmare a cresterii numarului de clienti si deci a cresterii echipei, deschidem un al doilea birou la Bucuresti, pentru departamentele de Customer Care, Sales si Marketing.
2013
Prima investitie primita de SmartBill
Am primit o investitie de 50.000 euro de la Lucian Todea, fondator Elrond si business angel roman.
2014
SmartBill se muta in Cloud
Aceasta tranzitie sta la baza SmartBill de azi, o aplicatie stabila, sigura si care poate fi folosita oricand, de oriunde. In acelasi an, Telekom desemneaza SmartBill "Best app in Romania".
2015
Ne-am dublat cifra de afaceri fata de anul anterior
SmartBill ajunge la 600.000 euro cifra de afaceri, dublu fata de anul precedent si continuand astfel sa creasca frumos.
2016
Am primit o investitie de 1.000.000 de euro
Catalyst Romania si Gecad Group aleg sa aiba incredere in potentialul SmartBill si ne ofera mijloacele necesare pentru a duce aplicatiile la urmatorul nivel.
2017
Lansare SmartBill Conta
In cadrul primei editii ContaBill, eveniment dedicat contabililor cu peste 400 de participanti, anuntam lansarea SmartBill Conta, prima aplicatie de contabilitate in cloud din Romania. In acelasi an, SmartBill e cea mai votata companie in cadrul proiectului "Made in Romania" organizat de BVB.
2018
Peste 500.000.000 de euro sunt facturati lunar cu SmartBill
Lansam modulul de productie si retetarul, importul de extrase si borderouri de la curieri. La finalul anului SmartBill e mult mai aproape de obiectivul sau de a deveni primul ecosistem de business din Romania.
2019
O noua identitate vizuala
Primul ecosistem de business din Romania avea nevoie de "haine noi" si le primeste in urma procesului de rebranding demarat alaturi de Storience. Portofoliul SmartBill se innoieste si el cu SmartBill POS, aplicatia de vanzare cu casa de marcat.
2020
Parte din familia Visma
La inceputul anului, SmartBill devine parte din grupul norvegian Visma.Intram astfel intr-o noua etapa de dezvoltare.
2021
Lansam Reteaua SmartBill
Utilizatorii SmartBill se pot conecta intre ei pentru a transfera instant documente. Este un pas semnificativ spre misiunea noastra de a elimina munca manuala, simplificand in acest fel viata antreprenorilor si contabililor romani.
...si suntem in continuare de neoprit
Inapoi
#primii15ani