SPEAKERI
Delia Mircea moderator
Delia Mircea, FCCA, este coordonatorul editorial al Contzilla.ro inca de la infiintare. Contzilla.ro este sursa preferata de informare in domeniul contabil, cu peste 5 milioane de vizite pe an. Delia are o experienta de peste 15 ani in zona financiar – contabila, in companii precum Nokia Romania si Banca Transilvania.
Smedoiu Alexandra
Alexandra este Partener in cadrul Deloitte Romania si Liderul pentru Industria de Real Estate din cadrul companiei. In paralel, conduce practica de servicii fiscale in sfera impozitelor directe din Deloitte Romania. Participa frecvent ca vorbitor la diverse evenimente de afaceri, a scris numeroase articole de specialitate si opinii in presa locala si a fost lector la cursuri pe teme de fiscalitate. De asemenea, a fost implicata activ in proiecte de modificare a legislatiei aplicabile bancilor, fondurilor de investitii si societatilor de asigurari. Alexandra este licentiata Chartered Financial Analyst© și presedintele CFA Romania, o organizatie non-profit care reuneste profesionisti de top ai industriei serviciilor financiare.
Cristian Rapcencu
Lect. univ. dr. in Departamentul de Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti si Managing Partner la Noutati Contabile, firma de contabilitate si consultanta fiscala din Bucuresti. Cristian organizeaza de asemenea numeroase cursuri practice avand la baza noutatile contabile si fiscale.
Valentina Saygo
Cu peste 20 de ani experienta in contabilitate, Valentina Saygo este in acelasi timp expert contabil si antreprenor. S-a facut de asemenea remarcata in rolul sau de membru activ in comisiile de dialog social de la Ministerul Finantelor si Ministerul Economiei, in Consiliul Consultativ ANAF, unde isi exprima opinia pe proiectele de acte normative si vegheaza la implementarea justa a legislatiei.
Adrian Benta
Este fondator al revistelor Prietenii Fiscalitatii si Prietenii Contabilitatii si coautor al serviciului de informare fiscala Alerta Fiscala. Are o vasta experienta in domeniile financiar-contabil si fiscal, fapt pentru care este frecvent invitat in calitate de lector la seminarii de specialitate sau ca expert in diverse lucrari financiar-contabile si fiscale.
Mihaela Grigore
Bill thumbs up
AGENDA
9:20 - 9:30
Deschidere eveniment
Radu Hasan - CEO SmartBill
9:30 - 10:00
Noutati Fiscale 2020 - 2021
Cristian Rapcencu
10:00 - 10:45
Functionalitati revolutionare SmartBill
10:45 - 11:15
Panel Fiscalitate
Alexandra Smedoiu
Adrian Benta
Valentina Saygo
Delia Mircea - moderator
11:15 -12:00
Anunt si Surpriza SmartBill
12:00 - 12:15
Concurs cu Premii
1 Laptop
3 Monitoare
10 Participari la seminariile Cristian Rapcencu
5 Participari la seminariile Tax Advisors
12:15 - 12:45
Salarizare 2021
Mihaela Grigore